VARRODAI BÉRMUNKÁT KERES? - LEGYEN ÖN IS A PARTNERÜNK! 

HOGYAN LEHET ÖN IS VARRODALÁNCUNK ELISMERT ALVÁLLALKOZÓJA?

Mindezt átverések nélkül?


Köztudott tény ebben a szakmában, hogy a legtöbb varrodai bérmunkát végző alvállalkozó legalább egyszer már megütötte a bokáját egy ígéretesnek tűnő megbízóval. Talán már Önt is csőbe húzták egyszer egy kecsegtető bérmunkával, és csak tehetetlenül szemlélte, ahogy a megbízója távozik a pénzével. Ön elvégezte a varrodai bérmunkát (amihez semmilyen segítséget nem kapott), majd mondvacsinált minőségi hibákra hivatkozva mégsem fizették ki...

DE VAJON MIT TEHET, HOGY ILYEN TÖBBÉ NE FORDULJON ELŐ ÖNNEL?

Nyilván Ön is szeretne egy olyan megbízható partnerrel együtt dolgozni, és egy olyan elismert varrodalánc számára bérmunkát vállalni, ahonnan a szakmai segítség mellett a megbízásáért járó díjat is maradéktalanul, határidőben megkapja.

Molnár Tímea tulajdonos
Molnár Tímea tulajdonos

Ha elege van az átverésekből...

...LEGYEN ÖN IS A PARTNERÜNK!

Mi imádunk nagyszerű szakemberekkel együtt dolgozni és jól működő, hosszú távú partneri kapcsolatokat kiépíteni.

Éppen ezért alvállalkozóinknak már az elejétől fogva minden szakmai segítséget (technikus, kellékek, alapanyagok, rajzok, stb.) megadunk ahhoz, hogy ők is ugyanolyan magas minőségben végezhessék el a rájuk bízott munkát, mintha csak mi csináltuk volna. A menet közben történő folyamatos meózásnak köszönhetően nem fordulhat elő az, hogy a végeredmény hibás lesz.

A siker érdekében az állandó segítséget mellett piaci átlag feletti díjazást és folyamatos megrendelés állományt biztosítunk.

Ha Ön is szeretne egy bizalmi kapcsolaton alapuló, hosszú távú és sikeres alvállalkozói kapcsolatot kialakítani velünk, és legalább 15-20 fő munkavállalóval rendelkezik, akkor az alábbi gomb segítségével máris felveheti velünk a kapcsolatot, és akár azonnal megbeszélhetjük a közös munka részleteit. Az együttműködésnek területi akadálya nincs, így az egész országból örömmel várjuk a megkereséseket.

Az elvégzendő munka mennyiségére való tekintettel minimum 15-20 fős varrodák jelentkezését várjuk.