HA AZ KELL, HOGY SZÉP LEGYEN - Minőségi varrodai munkák.

HOGYAN VARRATHAT ÖN IS VILÁGSZÍNVONALÚ MINŐSÉGBEN MAGYARORSZÁGON?

 Mindezt korrekt áron?

A ruhaipari megrendelők 90 %-a nem is sejti, hogy a profi színvonalú varrodai munkáért és a kedvező árakért teljesen felesleges más kontinensekre vagy országokba kiszervezni a varratást. A világszínvonalú, minőségi varrodai szolgáltatás itt helyben is elérhető, mégpedig egyszerűbben, mint gondolná.

 

Mi itt, a Tim-X Groupnál éppen ebben tudunk segíteni Önnek.

TIM-X GROUP - MINŐSÉGI VARRODAI MUNKÁK

Molnár Tímea tulajdonos
Molnár Tímea tulajdonos

Pontosan úgy, ahogyan kérte.

Megrendelőink számára az a legmegnyugtatóbb érzés, hogy mindig időben és minden alkalommal pontosan azt kapják kézhez, amit kértek.
Ha Ön sem szeret kompromisszumokat kötni a minőség rovására, akkor bízza bátran varrodánkra és szakembereinkre a megrendeléseit, hiszen itt minden feltétel és körülmény adott a magas színvonalú munkavégzéshez.
Cégünk 6 kiválóan felszerelt varrodája és több mint 150 fős csapata a garancia arra, hogy az Ön megrendelései mindig időben és a legmagasabb színvonalon elkészüljenek - még nagyobb megrendelés esetén is. Pontosan úgy, ahogyan kérte.

HA OLASZ LUXUSRUHÁZATI FORGALMAZÓKNAK TETSZIK A MUNKÁNK, BIZTOSAK VAGYUNK BENNE, HOGY ÖNNEK IS FOG!


Ismerje meg közelebbről varrodaláncunkat, ahol többek között már olyan megrendelőket is magunkénak tudhatunk, mint a világhírű luxusruházati cikkeket forgalmazó MONCLER.


Önnek is elege van a hanyag, pontatlan varrodai munkákból?


Belefáradt már, hogy varrodai megrendeléseinél közel sem azt a minőséget kapja, amit kért? Ráadásul még a határidőből is kicsúsznak?


Sokan milliókat pazarolnak el azzal, hogy olyan varrodát választanak partnerüknek, akik sem szakmailag, sem technikailag, sem létszámban nincsenek felkészülve az ügyfelek megfelelő szintű kiszolgálására.


Ön bízza inkább olyan varrodára és szakemberekre a munkát, akiknél minden feltétel adott a színvonalas munkavégzéshez.

Cégünk 6 kiválóan felszerelt varrodája, több mint 150 fős csapata, és rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy az Ön megrendelései mindig időben és a legmagasabb színvonalon elkészüljenek. Pontosan úgy, ahogyan kérte.

A Tim-X Group-nál minden szempontból megbízható és szakértői kezekben tudhatja varrodai megrendeléseit, és örökre elfelejtheti a bizonytalan kimenetelű megbízásokat. Varrodaláncunk betonbiztos szakmai, technológiai és gazdasági alapjai, valamint tekintélyes méretű munkatársi állományunk az Ön megrendelései számára is garanciát jelentenek.

MI ITT, A TIM-X GROUP-NÁL ABBAN SEGÍTÜNK ÖNNEK, HOGY...

➲ ... ezentúl minden varrodai megrendelése pontosan olyan minőségben készüljön el, ahogyan Ön azt megálmodta, és ne érje több kellemetlen meglepetés az elkészült munka minőségét illetően.

➲ ... többé ne kelljen izgulnia a határidők miatt, hiszen varrodánktól minden megrendelést garantáltan időben kézhez vehet. Még akkor is, ha nagy mennyiségről van szó.

➲ ... megrendelései ne csak egyszeri alkalommal, hanem folyamatosan, hosszú távon is ugyanolyan magas színvonalon és határidőre elkészüljenek.

➲ ... ne kelljen külföldi varrodákkal vesződnie, hiszen itt, Magyarországon is kifogástalan minőségben megvarrjuk Önnek azt, amit csak szeretne - mindezt korrekt díjszabással.


Ön is szívesen együttműködne velünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket bátran!