TAPASZTALT ALVÁLLALKOZÓKAT KERESÜNK VARRODAI BÉRMUNKÁRA

ÖN IS MEGBÍZHATÓ VARRODAI HÁTTÉRREL RENDELKEZIK? LEGYEN A PARTNERÜNK!


Cégünk intenzív bővülése miatt újabb varrodai alvállalkozókat (bedolgozókat) keresünk felső kategóriás tollkabátok gyártására. Tekintettel a magas minőségi elvárásokra, és az elvégzendő munka mennyiségére, elsősorban szalagrendszerben dolgozó, összeszokott (minimum 15 fős vagy nagyobb) csapatok jelentkezését várjuk.


Amit biztosítunk:


Folyamatos, hosszú távú megbízás


Piaci átlag feletti díjazás

Pontos kifizetések


Állandó szakmai segítség

Molnár Tímea tulajdonos
Molnár Tímea tulajdonos

LEGYEN ÖN IS A PARTNERÜNK!

Mi imádunk nagyszerű szakemberekkel és csapatokkal együtt dolgozni és jól működő, hosszú távú partneri kapcsolatokat kiépíteni.

Éppen ezért alvállalkozóinknak már az elejétől fogva minden szakmai segítséget (technikus, kellékek, alapanyagok, rajzok, stb.) megadunk ahhoz, hogy ők is ugyanolyan magas minőségben végezhessék el a rájuk bízott munkát, mintha csak mi csináltuk volna. A menet közben történő folyamatos meózásnak köszönhetően nem fordulhat elő az, hogy a végeredmény hibás lesz, így elkerülhetők az esetleges félreértések.

A siker érdekében az állandó segítséget mellett piaci átlag feletti díjazást és folyamatos megrendelés állományt biztosítunk.

Ha Ön is szeretne egy bizalmi kapcsolaton alapuló, hosszú távú és sikeres alvállalkozói kapcsolatot kialakítani velünk, akkor az alábbi gomb segítségével máris felveheti velünk a kapcsolatot, és akár azonnal megbeszélhetjük a közös munka részleteit.

Tekintettel a magas minőségi elvárásokra, és az elvégzendő munka mennyiségére, elsősorban szalagrendszerben dolgozó, összeszokott (minimum 20 fős) csapatok jelentkezését várjuk.