JÓL TUDSZ VARRNI? - Jelentkezz hozzánk varrónőnek és keress átlagon felül!

... ha van tapasztalatod a varrásban,

... ha szeretnél varrónőként jól keresni,

... ha fontos a bejelentett munkaviszony,

...és a munkaidőd hosszát Te szeretnéd megszabni,


AKKOR


Jelentkezz hozzánk varrónőnek az alábbi varrodáink egyikébe:


Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Nyíradony, Nyírábrány, Nyírmártonfalva


...akár szakképesítés nélkül is!

NEM MINDENNAPI MUNKALEHETŐSÉG VARRÓNŐKNEK 4, 6 ÉS 8 ÓRÁS MUNKAVISZONYBAN!

Kapacitás bővítés miatt várunk Téged is csapatunkba átlagon felüli fizetéssel és kiemelkedő munkafeltételekkel! Ha Te is jól tudsz varrni, és szeretnél páratlan munkakörülmények között dolgozni - mindezt versenyképes fizetésért - akkor jelentkezz hozzánk varrónőnek. Szakképesítés nem feltétlenül szükséges, a tapasztalat nálunk többet ér.

MIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK?

✔️ Átlagon felüli kereseti lehetőség

Nem titok, hogy a környékbeli varrodák közül nálunk keresnek a legjobban a varrónők. Dolgozz nálunk, és vigyél haza Te is több pénzt!


✔️ Utalás minden hónap 10-éig

Tudjuk, hogy minden forint számít, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap 10-éig megkapod. Ezt garantáljuk!


✔️ Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszony

Minden varrónőnket határozatlan idejű magyar munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.


✔️ Rugalmas munkaidő

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki tud teljes állást vállalni, ezért nálunk Te döntheted el, hogy 4, 6 vagy 8 órás munkaviszonyban szeretnél dolgozni.


✔️ Fizetett munkábajárás

A lakóhelyedtől a varrodáig INGYENES buszjáratokat biztosítunk, így Neked egy forintodba sem kerül a munkábajárás.


✔️ Céges autó

Ha egy irányban laktok a kollégáiddal, és befértek egy kocsiba, akkor akár céges autót is tudunk bizosítani a kényelmes bejáráshoz.


✔️ Étkezési hozzájárulás

A fizetésed mellé minden hónapban étkezési hozzájárulást is adunk.


✔️ Családbarát munkahely

Mi is szülők vagyunk, így tudjuk, hogy milyen az, amikor megbetegszik a gyermekünk. Éppen ezért nem csinálunk belőle problémát, ha alkalmanként otthon maradsz a gyermekedet ápolni. Nálunk az anyaság nem akadály!


✔️ Vidám, baráti hangulat

Cégünknél mindannyian szeretjük a vidám munkahelyi légkört, így minden varrodánkban kellemes, barátságos hangulatban töltheted el a munkaidődet.


✔️ Nálunk nem a papír számít!

Bár jó ha van, de nem várjuk el, hogy varrónői szakképesítésed legyen. A gyakorlat és a tapasztalat nekünk többet ér.


✔️ Közel a családodhoz

Ingyenes utaztatásunknak köszönhetően a munkaidő végén minden nap hazamehetsz a családodhoz, így a távolság ellenére sem kell heteket külön töltenetek.

DOLGOZZ OTT, AHOL MEGBECSÜLNEK!

Ha Te is szeretnél varrónőként jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol Te szabhatod meg a munkaidőd hosszát, és még az ingyenes utazásról is gondoskodnak, akkor nem kell mást tenned, mint megnyomni az alábbi gombot, és fél perc alatt leadhatod a jelentkezésedet.


Ha esetleg kérdéseid lennének a varrónői állással vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, akkor hívj bátran bennünket a +36-30-968-5626-os telefonszámunkon. Figyelem! Ezen a telefonszámon csak tájékoztatást kaphatsz, de jelentkezni nem tudsz.

VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!